Kurumsal

Hakkımızda

     Global Teknoloji Dünyasında Gelişmekte olan Toplumdaki kişi ve kurumların yaşam kalitesini artırabilmeyi öngörmek, yapılan Konsirsuyum proje ve Mimarlık statüsünde en uç noktada olma hedeflerimizi sağlamak için detaylı ve gelişen Mühendis kadroları ile çalışmayı bir çatı altında buluşturmak öngörü unsurudur.  Güvenlik Alanları Gelişen Dünya litarütüründe ön planda olması ve Teknolojik yeniliklerin günden güne yenilenmesi birçok Avrupa ülkelerinde 1. sebep olarak görülmektedir.

Bilimin ve teknolojinin önemini hepimizi çok iyi biliyoruz. Toplum olarak bilinçlenmek ve bilinçlendirmek görevlerimiz arasındadır.Bilgisayar ve Fiber hizmetlerin olduğu global bir dünyada teknolojiyi en uca taşımalıyız.Firmamız olarak Yurt içi Yurt dışı projeler ile yeni teknolojiler sunmayı kendimize ve toplumlara borç bilmekteyiz.

Ata Bina Otomasyon A.Ş olarak Ürün tedarik ve montaj hizmetlerinde öncü firmalar arasında yer almaktayız.Entegratör bir yapıya sahip olan firmamız Zayıf akım sistemlerini A’dan Z’ye kendi bünyesindeki personeller ile proje geliştirme ve sonuçlandırma hizmetleri sunmaktadır.

 

 

Vizyonumuz

“Sektörde, Türkiye’nin bir numaralı Entegratör Zayıf akım firması olmak,

Hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin birinci tercihi olarak sürekliliği sağlamak,

Misyonumuz

Ülkemizde eğitime, sağlığa, çevreye ve tarihi değerlerimize sahip çıkarak daha bilinçli bir toplum oluşmasına katkıda bulunmak.